Öne Çıkanlar sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Bahar Şenliklerinde Salt Konseri
Dörtgün süren ve birçok etkinliğin düzenlendiği bahar şenlikleri grup salt’ın verdiği konser ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.
Koç fest spor etkinlikleri, Panel, Konferans. Resim ve Fotoğraf sergileri, animasyonlar, şiir dinletileri. Fakülte ve ilgili firmaların açtıkları standlarlada dolu, dolu geçen bahar şenliklerinde gerek üniversite öğrencileri gerekse Şanlıurfa halkı için bir etkinlik olarak damgasını vurdu.
Son gece grup salt’ın sunduğu konserle doya sıya eğlene gençler yapılan birbirinden güzel havai fişek gösterileri ile sınav öncesi moral depoladılar.
Üniversite Rektörü Mutlu yaptığı konuşmada, Üniversiteler bir yandan eğitim ve öğretimini sürdürürken, bir yandanda gerek öğrencilerin gerekse şehir haklı ile bütünleşip, onların sosyal ve kültürel olarak hazırlamak olduğunu, özellikle yaklaşan sınavlar öncesi öğrencileri sınavlara motive etmek olduğunu söyledi.
Bahar şenliklerinin Osmanbey yerleşkesinde yapılmasının Şanlıurfa halkı ile üniversiteyi buluşturmak olarak hedeflendiğini ifade eden rektör mutlu, bahar şenliklerine katılan tüm konukla, stant kuran fakülte ve firmalara, şenliklerin gere çekleşmesinde emeği geçen başta rektör yardımcıları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.  
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49