Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Baba’nın Çocuklarına Karşı Afişi
Şanlıurfa’da bir kişi öfkeli olduğu çocuklarına miras bırakmamak için 480 metre karelik dublex dairesini satılığa çıkardı. Öfkeli ev sahibi satılığa çıkardığı dairenin balkonuna astığı satılık afişinde “Hain ve şerefsiz evlada miras kalmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dublex daire” yazısı görenleri şaşırttı.
 
Şanlıurfa da adı açıklanmayan bir kişi kentin Hamidiye Mahallesinde bulunan 5 katlı Koç Apartmanının son katındaki dublex dairesini satılığa çıkarttı. Sahibinin kızgın olduğu çocuklarına miras bırakmamak için kelepir olarak satılığa çıkarttığı daireye asılan satılık afiş ilginçliği ile dikkat çekiyor.
 
Fiyat olarak 800 bin lira istenen dairenin balkonuna asılan satılıktır afişinde “Hain ve şerefsiz evlada miras kalmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dublex daire” yazılı afiş görenler şaşkınlık içersinde kalıyor. Caddeden geçen vatandaşlar satılığa çıkartılan dairenin balkonuna asılan afişteki ilginç yazıyı okuyunca şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. İlk defa satılık bir afişte ilginç yazı gördüklerini belirten vatandaşlar “ Allah insanlara hayırlı evlat nasip eylesin. Demekki adam çocuklarından çok çekmiş ki onlara miras bırakmıyor” dediler.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49