Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Baba Hayri'ye  Sevgi Seli
Şanlıurfa’lı  eski futbolcu, yorumcu, gazeteci Hayri Ülgen’in “ Baba Hayri” kitabı Belediye Sergi solunun da imza günü düzenlendi.
 
Futbol aşkı için Urfa’dan kaçıp Lâleli’de komilik yapmaya başlayan Hayri Ülgen’in zorlu İstanbul macerası futbolculukla devam eden yaşantısı kısa hikâyelerden oluşan ‘Baba Hayri’ adıyla kitaplaştırıldı.
“Baba Hayri” kitabı için memleketi Şanlıurfa’ya gelen Hayri Ülgen Belediye Sergi solunda imza günü düzenledi. İmza Gününe Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu,  Şanlıurfaspor İkinci Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğu, Şanlııurfspor yöneticisi Gökhan Gökmen ve Urfanatik Gazetesi Sahibi Tahir Gülebak katıldı.
 
“Baba Hayri” Kitabın imza gününe yoğun bir katılım vardı,  Şanlıurfa’lıların Hayri Ülgen’e yalnız bırakmayarak destek verdiler.
 
Hayri Ülgen  “ Böyle güzel insanlarla beraber olmak gururunu yaşadım buraya gelen herkese teşekkür ediyorum dedi.”
 
Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu”Hayri Ülgen Urfa Futbolunda,  biz kendisini çok iyi tanıtamıyoruz kendisi Türkiye’de çok önemli bir isim biz geçmişte Şanlıurfaspor yönetimde beraber bulunduk şuanda kendisi ile bilgi alışverişimiz var Urfaspor’a lobi oluşturmada biz her zaman katkısı vardır dedi”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49