Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Aynı Yer Yine Çökme
Şanlıurfa SSK Kavşağı yapı sırasında bir firmanın iflas etti. ardan bir yıl geçti yapının Karayolları üslendi. Ama yolda sürekli çökmeler meydana geliyor.
 
Şanlıurfa’nın en işlek caddesi olan ve Gaziantep yolu olan SSK caddesi yine çöktü. Yaklaşık 5 yıl önce milyonlarca liraya yapılan ve geçtiğimiz günlerde çöken ve yapılan SSK kavşağı tekrar çökerek tehlikeye davetiye çıkarıyor.
 
Tepkilerini dile getiren vatandaşlar’’Burası yaklaşık 5 yıl önce yapıldı.. Gecen hafta çöktü ve tehlikeye yol açtı.Bazı araçlar kaza yaptı ve geçen gün yine gelip üstünü öylesine kapatıp göstermelik yaptılar.Gördüğünüz gibi yine çöktü ve tehlike saçıyor.Allah göstermesin ya çökse yaklaşık 30 metre yükseklik aşırı hızdan gelen araç düşte ne olur?kim hesabını verir?diyerek tepki gösterdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49