Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Aynı borç iki defa geldi
Şanlıurfa’da, elektrik borcunu ödediği halde, kendisine tekrar mükerrer borç faturası geldiğini iddia eden vatandaş, gerekli düzenlemenin yapılmasını istedi.
Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Kınalı köyünde oturan Bülent Çetindağ, kendisine gelen elektrik borcunu Nisan ayında ödediğini ama borcunun silinmediğini iddia etti.
Maddi zorluklar nedeniyle İstanbul’a giderek seyyar satıcılık yaptığını belirten Çetindağ, kendisine gelen borç faturası nedeniyle mağdur olduğunu belirterek, yetkililerin bu anlamda bir inceleme yapmasını istedi.
Borcunu icra masrafıyla ödediğini dile getiren Çetindağ, tekrar mükerrer aynı borcun kendisine çıkartıldığını iddia etti. Kendisine gelen borç faturasının nüshalarının elinde olduğunu belirten Çetindağ, borç ödeme makbuzunun da kendisinde mevcut olduğunu söyledi.
Eyyübiye ilçesi Kınalı köyünden oturan Bülent Çetindağ, gelen borcun mükerrer borç olduğunu iddia ederek, “Nisan  aylında  DEDAŞ’a olan borçlarımı icra masrafıyla birlikte bin 907 lirayı Şanlıurfa uçak savar ziraat bankasına avukat vekalet ücretiyle  ödedim. Yoksulun, maddi gücüm olmadığı için İstanbul’da seyyar satıcılık yaparak zor şartlar altında çalışıp, borcumu ödedim. Şimdi aynı borçla mükerrer olarak  2 bin 828 lira borç geldi. İcra masrafı da eklenirse bu para daha da yükselir. Eski borç bin 465 şimdiki ise, bin 465 asıl alacak olarak icra vekalet  faizi  hariç. Bu anlaşılıyor ki mükerrer görülmektedir. Elektrik  aboneli sayaç benim adımda bile değil babamın adına, sayaçtaki isim yanlış Haci Çetindağ diye geçiyor. Ispatı dahi yok iyi niyetimden dolayı ödüyorum ve bu konudan dolayı mağdur oldum. Gerekli incelemelerin yapılmasını istiyorum” diye konuştu. Naci Çetindağ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49