Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Aydoğdu Ve Akgül Ailesinin Mutlu Günü

Şehitlik Çamlık Düğün ve konferans Salonun’da düzenlenen düğün törenine katılım yoğun oldu. Düğün törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, ASPİM İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, çok sayıda kanaat önderi, STK başkanları, basın mensupları ve misafirler katıldı.

Düğünde genç çiftin nikahını Haliliye Belediye Başkan yardımcısı Osman Uludağ kıydı, Nikah şahitliğini ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, ASPİM İl Müdürü Hasan Bilici yaptı.

Davullu zurnalı ve yöresel türkülerin seslendirildiği düğünde misafirler ve gelin damat, doyasıya halay çekip oynadılar. Gelin ve damadın halaya katılması ile, paralar yağmur gibi damat ve gelinin başına yağdı. Düğün davetinin sonunda gelin ve damata altın ve nakit para takıldı.

Akşam saatlerinde başlayan düğün töreninde misafirlere yöresel yemekler ve tatlılar ikram edildi. Ardından düğün gece yarısına kadar devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48