Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Avşar'a Şanlıurfa tablosu hediye edildi
 Büyükşehir Belediyesinin Kobanili mültecilere Yardım Kampanyasına destek olmak amacıyla Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) üyeleri ile sanatçı Hülya Avşar’a Şanlıurfa tablosu hediye edildi.

Suriye'nin Kobani kentinde İŞİD ile YPG güçleri arasındaki savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen mültecilere yardım için Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ve Sanatçılardan oluşan heyeti Suruç'ta Kobanili mültecilerin sorunların dinledi. Heyet mültecilere yardımında bulundu. Suruç dönüşünde heyet onuruna yemek verildi. Cevahir konuk evinde verilen yemekte Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük  Kezban Hetami ve sanatçı Hülya Avşar’a Şanlıurfa tablosu hediye etti.

Cevahir konuk evinde çekilen hatıra fotoğrafın ardından heyet Şanlıurfa’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49