Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Atık su tesisi yok ama parası alınıyor
Yerel seçimlerin ardından yüksek gelen su faturalarına tepkiler devam ederken, atık su için de para kesildiği öğrenildi. Atık su tesisinin olmadığı Şanlıurfa’da bunun için para kesilmesi tepkilere neden oldu.
Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla su faturaları yüksek gelmeye başladı. Atık su tesisin olmadığı ilde su faturalarına  atık su parası eklendi fatura ikiye katlandı.
Şanlıurfa'da 30 Mart tarihinde Belediye, atık su parası almayacağını belirtmişti. yapılan Büyükşehir yasasıyla birlikte  Atık su bedeli  alınmaya başladı. Şanlıurfa'nın su faturası ikiye katlandı.
Su faturalarının Büyükşehir olmasının ardından 2 katına çıktığını belirten vatandaşlar; “ Normalde su faturamız ayda en fazla 25 lira geliyordu. Şimdi ise 45 liranın altı gelmiyor. Büyükşehir olduktan sonra zam yapıldı" diye sitem ettiler.
ŞUSKİ yüksek fatura gelmesini atık suya bağladı. Vatandaşlar atık su tesisi olmayan ilde nasıl atık su parası adı altında para alınıyor, ismini açıklamayan bir vatandaş normalde 28 lira su faturası geldiği çevre vergisi ve atık su parasının eklenmesiyle 48 liraya yükseldiğini belirten vatandaş iki kat fiyat ödemek zorunda kaldığını ifade etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48