Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Atatürk barajı 3 kuzene mezar oldu
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk gölüne girip boğulan 3 çocuğun cansız bedenleri defin edilmek üzere köylerine gönderildi.

Olay Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Tatarhöyük Mahallesinde meydana geldi.  İddiaya göre 11 yaşındaki Mehmet Emin Kahraman, serinlemek için Atatürk baraj gölüne girdi. Bir anda dengesini kaybeden Kahraman imdat çığlığına  kuzenleri olan 18 yaşındaki Sema Aslan ve kardeşi 9 yaşındaki Rahime Aslan yetişti. Kuzenleri çıkarmak isteyen iki kız da  bir anda çırpınmaya başladı. Olayı gören mahalle sakinleri çırpınan 3 çocuğu kurtarmak için Baraja girdi fakat çabalar sonuçsuz kaldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Polisi ekipleri, kıyıya 25 metre uzaklıkta Aslan kardeşler ile Kahraman'ın cesedini buldu. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli tıp morguna getirildi. yapılan otopsilerin ardından 3 kuzen define edilmek üzere Tatarhöyük köyüne götürüldü. Adli tıp morgunda bekleyen yakınları gözyaşlarına hakim olmadı.
Ölen Mehmet Emin Kahraman’ın Babası Ömer Kahraman olayı anlattı. Baba Kahraman, “Su köyümüze yakın olduğu için 3 kuzen serinlemek için suya girmiş içlerine oğlum’da var. Benim oğlum suya düşüyor kuzenleri kızlarda onu kurtarmak için suya giriyor. Boğulma anında oda onları çekinde hepsi suda boğuldu” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49