Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

ASP GSK Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Aydoğdu Oldu

ASP GSK Gençlik Faaliyetleri Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü M.Şeyhmus Aydoğdu Oldu.

Konuyla ilgili ASP GSK'den yapılan açıklamada, "Kulübümüzün 01.01.2019 tarih ve 03 nolu Yönetim Kurulu kararı uyarınca Gençlik Faaliyetleri Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilmiştir. Asp Gsk olarak hayırlı olmasını temenni eder başarılar dileriz"denildi.

Şeyhmus AYDOĞDU,

Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezunudur.

2014-2016 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılından beri Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünde çalışan AYDOĞDU, ASP GSK Şanlıurfa Şube Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48