Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Askerlik düştü kaçaklar yakalanacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında partililere hitap etti.

Askerlik süresinin 12 aya indirilmesiyle ilgili düzenlemenin Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini belirten Erdoğan, "Tüm er ve erbaşlarımıza şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Bu arada bakaya kalmış 600 bin civarında, bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama uygulamaları kaçak durumunda olandır, burada da gerek İçişleri Bakanlığımızın gerekse Milli Savunma Bakanlığımızın birliktelik içerisinde bir çalışma yaparak, bu kaçak durumda olanları yakalayıp hemen askerliğe teslim etmeleri lazım." dedi. 

"600 BİN ASKER KAÇAĞI YAKALANACAK"

Bu arada bir şey daha var, bakaya kalmış 600 bin civarında, bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama uygulamaları kaçak durumunda olandır, burada da gerek İçişleri Bakanlığımızın gerekse Milli Savunma Bakanlığımızın birliktelik içerisinde bir çalışma yaparak, bu kaçak durumda olanları yakalayıp hemen askerliğe teslim etmeleri lazım.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49