Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Aşiret düğününde dolarlar havada uçuştu
 Bülent Ersoy Şanlıurfalı iş adamı Abdülkadir Karakeçili’nin oğlunun sünnet düğününde sahne aldı.
Bülent Ersoy Şanlıurfalı iş adamı Abdülkadir Karakeçili’nin oğlu Bünyamin Karakeçili’nin sünnet düğüne katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Ersoy yoğun izdiham altına düğüne alanına gelebildi.
GAP Arena oto park alanın yanında yapılan ve 5 bin kişinin katıldığı sünnet düğüne İş adamı, siyasetçi, Aşiret liderleri, Yurt içinden ve Yurt dışından çok sayıda davetli Katıldı.  Deve’nin kesildiği düğünde dev kazanlar kaynadı. Bülent Ersoy, Ceylan, Kahtalı Mıçe, Faruk Tuncer, Ceyhan Konat ve bir çok Urfalı sanatçı katıldı. Dolarların havada uçtuğu düğünde misafirler takı kuyruğuna girdi.
Abdülkadir Karakeçili’nin, oğlu Bünyamin’in sünnet düğünü Diyarbakırlı iş adamları Hilmi Yıldız ile Yaşar Arıtürk kirvelik yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49