Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Asılsız Bomba İhbarı Paniğe Neden Oldu
 Şanlıurfa’da askeri lojmanın yanında bulunan bilboard’ın içine bırakıldığı iddia edilen şüpheli paket asılsız çıktı

 Olay gece geç saatlerde 20. Zırhlı tugay komutanlığı karşısında askeri lojmanların Diyarbakır yolu üzerinde bulunan yol kenarındaki bilboard’ın içine  şüpheli paket bırakıldığı yönündeki asılsız ihbar  korku ve paniğe neden oldu. Yapılan şüpheli paket  ihbarı üzerine olay yerine bomba imha ekipleri polis ekipleri ve sağlık ekipleri intikal etti. Bilboard’ın açılması için Şanlıurfa Belediyesi Beyaz masa yetkilileri olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen Şanlıurfa Belediyesi beyaz masa yetkililerinin Bomba imha uzmanları eşliğinde Bilboard’ı açmasıyla ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. Beyaz masa yetkililerinin açmış oldukları Bilboard’da her hangi bir şeyin olmadığı anlaşılırken Şanlıurfa  Diyarbakır karayolu yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapatıldı. Ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49