Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Aşevine gitti bir daha geri gelmedi
Şanlıurfa'nın Direkli mahallesinde  oturan çaresiz baba, 3 gün önce  ortadan kaybolan 13 yaşındaki kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.
 
Şanlıurfa’nın Direkli mahallesinde oturan geçimini hurdacılıkla çıkaran  5 çocuk babası 51 yaşındaki acılı baba Şıh Müslüm Doğar 3 gün önce kaybolan kızının bulanması için yetkilerden yardım istedi.
 
Acılı Baba Şıh Müslüm Doğar” Kızım Ayşe Doğar(13) Cuma günü saat 11:00’de  küçük kız kardeşi Leyla (12)  ile birlikte Aşevinden yemek almak için gitti bir daha geri gelmedi. Küçük kızım geri geldi ama Ayşe kızım geri gelmedi,  kardeşine sen eve git ben geliyorum demiş ondan sonra haber alamadık. Akşam gelmeyince karakola haber verdik fotoğraflarını verdim.
 
Benim 5 çocuğum var Anneleri çocuklarım küçük yaştayken öldü, 1 çocuğum Asker, biri dışarıda çalışıyor eşim öldüğünden beri ben evlenmedim 5 çocuğumda ben yetiştirdim. Ben çocuklarımla iyi ilgilendim kızımın sorunu yoktu. Okula gidiyordu 4.sınıftan sonra bıraktı. Kızım kendisi gitmek istemiyordu. Evde ev işini yapıyordu, geçimimiz güzel gidiyordu herhangi bir sorunumuz yoktu. Eşim 12 yıl önce vefat ettikten sonra evlenmedim hurdacılık yaparak geçimimizi sağlıyorum  huzurlu bir aileydik 3 gündür kızım kayıp her yerde arıyoruz karakola’da müracaat ettik kızım görenler ve yetkilerden kızımın bulunmasını rica ediyorum dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48