Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Artık Vergi Alınmayacak
 Asgari ücretliden vergi alınmaması için yapılan düzenleme, yeni Anayasa'da yer alacak.

Kızılcahamam kampında yeni Anayasa çalışmalarını anlatan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, asgari ücretliden vergi alınmaması için düzenleme yapılacağını söyledi.

Erdoğan'dan Onay Çıktı

Şahin, düzenlemenin yeni Anayasa'ya gireceğini söyledi. Yeni Şafak'ın haberine göre, 12 milyarlık vergi kaybına neden olacak düzenleme için Başbakan Erdoğan'ın 'İyi yapmışsınız' dediği öğrenildi.

21. İstişare toplantısında 'yeni Anayasa' konulu bir sunum yapan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, asgari ücretliden vergi alınmaması için yapılan düzenlemenin yeni Anayasa'da olacağını belirtti.

BAKANLAR KARŞI ÇIKTI, AMA...

Maliye ve ekonomi bakanlarının karşı çıktığı ve 12 milyarlık bir vergi kaybının öngörüldüğü düzenlemeye ilişkin olarak Başbakan Erdoğan'ın 'İyi yapmışsınız' karşılığını verdiği öğrenildi. Düzenlemeyle asgari ücretten alınan yüzde 15 oranındaki verginin alınmaması ve çalışanın eline daha fazla ücret geçmesi sağlanacak.

"ÇÖZÜM SÜRECİ SESSİZ DEVRİM"

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise çözüm sürecine ilişkin partililere bilgi verirken, 'Bu bir sessiz devrimdir. Bunun için kimse ile pazarlık etmedik' dedi. Atalay, kamuda kılık-kıyafet serbestisi, Meclis'te milletvekillerinin başörtüsü ile çalışmalara katılabilmesi ile bugünlere kadar gelen tabuları yıktıklarını belirterek, başörtüsünün özgürlüklerin simgesi olduğunu vurguladı.

 

Yerel seçimler vizyonu ile ilgili sunumu yapan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ise sayısı 30'a çıkan büyükşehirlerle ilgili 2'şer dakikalık videolar hazırlandığını ve bu videoların sosyal medyada kullanılacağını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49