Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Araştırma Hastanesinin Başarısı
Şanlıurfa Eğitim Araştırma hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğinde, 47 yaşında kalbin atar damarlarında ve beynine giden şah damarında tıkanıklık olan hasta kalp ve damar cerrahları Op Dr. Kadir ÇEVİKER ve Op Dr. Şahin ŞAHİNALP ve Anestezi Reanimasyon Uzmanı Dr Tuğba Yiğit tarafından tek bir başarılı operasyon ile tedavi edildi.
Operasyonu yapan Op. Dr. Kadir ÇEVİKER ve Op Dr. Şahin ŞAHİNALP hastanın yaşının genç olması nedeniyle uzun yıllar dayanabilecek olan kolundaki atar damar ve göğüs kafesinin altındaki atar damar alınarak kalbindeki tıkanıkların giderildiğini ve aynı ameliyatta beynine giden ana atar damardaki ileri derecedeki tıkanıklığın açıldığını söyledi.
 Hasta Amir M. "Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi kalp damar cerrahisi servisinde gördüğü ilgi, özverili bakım ve güleryüzlü hizmet için başta hastane yönetimi olmak üzere Doktorlarım Kadir ÇEVİKER ve Şahin ŞAHİNALP'e ve Serviste görev yapan tüm Hemşirelere teşekkür ederim. " dedi. Böyle ağır bir ameliyata rağmen, kısa sürede iyileşen hasta evine mutlu bir şekilde gönderildi. Sadece ileri merkezlerde başarı ile uygulanan bu ikili ameliyat özellikle kol damarının da kullanılması nedeni nadiren yapılmaktadır.
YETİŞGİN; SEVK ORANI YÜZDE 2-3 LERDE
Yapılan Ameliyatla ilgili olarak Hastane yöneticisi Uz. Dr. Abdülkadir YETİŞGİN Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Bölge Hastanesi olduğunu Vatandaşlarımızın bu tür ameliyatlar için il dışına gitmemesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Eğitim ve araştırma hastanesine başvuran hastaların her türlü ameliyatlarının yapıldığı ve sevk oranının hemen hemen yüzde 2-3 oranında olduğunu söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48