Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Araçta unutulan bebeği polisler fark etti
Şanlıurfa Adliye önünde park halindeki otomobilde bir aylık çocuğun ağlamasını duyan polisler seferber oldu.
Şanlıurfa Adliyesi önünde park edilmiş aracın içinde ağlama sesi duyan Adliye’de görevli polisler aracın yanında geldiklerinde bir bebeğin arka koltukta olduğunu gördü. Kapısı Kilitli olan aracı açamayan polisler Hemen adliye içersinde bebeğin yakının aradı kısa süre içersinde Polisler bebeğin Annesine ulaştı. Anne anahtarını araçta unuttuğunu belirti. Bebeğini Araç’ta mahsur görünce ağlamaya başlayan Anneyi polisler sakinleştirdi. Bebeğinin ağlama sesine duyarsız kalamayan vatandaşlar aracın camını taşla kırmak istedi fakat Anne cam parçaların bebeğin üzerine gelmesinden korktuğundan vatandaşları engelledi. Polisler olay yerine çilingir çağrıldı, çilingir aracın kapısını açmasıyla birlikte anne derin bir nefes aldı. Anne araçtan hemen oğluna kucağına alarak sarıldı. Biberonla süt vererek ağlayan bebeğini sakinleştirdi.
Anne Polislere İran uyruklu Zehra N.’nin olduğunu bebeğinin bir aylık Mehran A. olduğunu belirti. Anne bir işi için adliye gittiğini hemen döneceği için bebeği araçta bıraktığını aracı kitlerken anahtarı araç içersinde unuttuğunu aracın otomatik olarak kilitlendiğini belirti. Anne Zehra N. polislere teşekkür ettikten sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49