Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

 Araçlar Son Teknolojiye Sahip
Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne kayıt dışı istihdamla mücadelede kullanılmak üzere 2 adet mobil denetim aracı gönderildi.
SGK Kurum Başkanlığı tarafından 2013 yılı yatırım programı çerçevesinde kayıt dışı istihdamla mücadelede kullanılmak üzere alınan 100 adet denetim ve kontrol aracından 2 tanesi de Şanlıurfa SGK İl Müdürlüğüne getirildi.
Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bahçesinde Mobil Denetim araçlarının tanıtımını yapan Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kaşif Kılıç, Yeni kontrol ve denetim araçları kayıt dışı istihdamla mücadelede rehber odaklı yaklaşımın simgesi olup denetim ve kontrollerin daha etkin, hızlı ve yerinde gerçekleştirebilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.
 ARAÇLAR SON TEKNOLOJİYE SAHİP
2013 model Ford Custom marka denetim aracında bilgisayar, internet bağlantısı ve yazıcı donanımına sahip olduğunu söyleyen  İl Müdürü Kaşif Kılıç, "bu araçlar etkin bir rehberlik ve bilgilendirme faaliyetinin uygulanabileceği yeterlilikte bulunuyorlar." dedi.
Konuşmasının ardından Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, aracın testini gerçekleştirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49