Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Araç takla attı; 2 kişi yaralandı
Şanlıurfa Akçakale karayolunda araç takla attı 2 kişi yaralandı
 
Kaza Şanlıurfa Akçakale karayolu 5 kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 03 LH 274 plakalı araç önde seyir halinde olan 02 FK 975 plakalı araca arkadan çarpması sonucu 02 FK 975 plakalı aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden dolayı takla attı. Meydana gelen trafik kazasında Suriye uyruklu oldukları belirlenen Khatoun Al Ahmad , Hacı Müslüm Al Ahmad hafif şekilde yaralandılar. takla atan araç kullanılamaz hale gelirken,aracın LPG‘li olması yürekleri ağızlara getirdi.aracın LPG tankından olası bir patlamayı önlemek için olay yerine çağrılan çok sayıda itfaiye ekibi takla atan araca su sıkarken diğer yandan da itfaiye sağlık ve polis ekipleri tarafından takla atan aracın içinde bulunan yaralılar kurtarıldı
 
Kazada hafif şekilde yaralanan babasının başında gözyaşları döken Suriye uyruklu çocuğun o hali yüreklere dokundu. Yaralılar daha sonra Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındıla olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48