Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Annelere “Anneler Günü” Hediyesi
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Anneler Gününde dezavantajlı bölgelerdeki anneleri sevindirdi. Sosyal APK Birimindeki personeli ve dezavantajlı mahallelerdeki Kadın Destek Merkezleri aracılığı ile anneler gününde annelerin kapılarını bir bir çaldı. Anneleri gününden itibaren mahalle mahalle ve sokak dolaşarak annelere ulaşan belediye personeli, anneler günü hediyesi dağıtma işini bir haftada tamamladı.
Annelere 2500 Yazma Gönderdi
Başkan Fakıbaba adına hazırlanan Anneler Günü hediyesi paketi annelere ulaştırıldı. Toplam 2500 anne’ye yazma ve çeşitli hediyeler gönderen Fakıbaba, barış ve huzurun, annelerin ellerinden, onların merhametli, sevgi dolu dillerinden şekilleneceğini söyledi. Elleri öpülesi annelerin haklarını ödemenin mümkün olmayacağını dile getiren Fakıbaba, kadınların bir işe el attığında da onu mutlaka başardığını hatırlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49