Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Anne oğlunun bulunmasını istiyor
Şanlıurfa’da birden ortadan kaybolan 18 yaşındaki zihinsel engelli gençten 2 gündür haber alınamıyor.
Haliliye  ilçesi Kamberiye Mahallesi annesi Hanım Elmas ile birlikte oturan 18 yaşındaki Resul Elmas parka  giderken biranda ortadan kayboldu. Tüm aramasına rağmen sonuç alamayan anne, akşam da zihinsel engelli Resul Elmas'ın eve gelmemesi üzerine polise başvurdu. Aile, çevredeki park, bahçe ve sokaklarda arama yapmasına rağmen gencin izine ulaşamadı.
Anne Hanım Elmas, Oğlunu görenlerin, duyanların polise başvurmasını isteyen anne Elmas, “ Kocam yıllar önce öldü, iki tane oğlum var ben onları büyüttüm zihinsel engelli oğlum eve gelmemezlik yapmaz akşam oldu mu eve döner ama iki gündür eve gelmiyor. Konuşmadığı sürece kimse dışarıdan bakmakla zihinsel engelli olduğunu anlayamaz. çevredeki parklara sokaklara baktık bulamadık görenler mutlaka en yakın karakola bildirsin" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49