Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Ankara’da sıra gecesi
Ankara Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mahmut Nimetoğlu. 28 Şubat Perşembe Günü Sıra Gecesi ve Ödül Törenine Hemşerilerimizi ve Ankaralıları Bekliyoruz Medeniyetin temelinin ilk atıldığı şehirlerden olan Şanlıurfasızın bir simgesi haline gelen sıra gecelerimizi, Ankaralılara tanıtmak ve yaşatmak için, 28 Şubat 2013 tarihinde geliri Derneğimizce başlatılan burs kampanyasına aktarılmak üzere, Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Organizasyonunda kültür ve dayanışma gecesi yapılacaktır. Gecede; çiğköfte, zengin yemek çeşitlerinin yanında kulakların pasını açacak ve gönüllere hitap edecek, Şanlıurfa Belediyemizin Sıra Gecesi Grubu ve sürpriz sanatçılar tarafından müzik ziyafeti sunulacaktır. Ayrıca anılan gecede, 2012 yılının en başarılı Bakanı, Valisi, Belediye Başkanı, Bürokratı ve Sanatçısı seçilen; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı “Sayın Faruk ÇELİK, Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Ferhat ŞELLİ ve Sayın Mehmet Özbek’e ödülleri verilecektir. Bu itibarla; 28 Şubat 2013 Perşembe günü Saat 19.30’da Ankara Sürmeli Otelde yapılacak olan gecemize hemşerilerimiz ve Ankaralıların katılarak nezih bir ortamda yemeği, müziği ve yapacakları desteklerle bizleri yalnız bırakmamalarını diliyoruz.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49