Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Amaç Kaliteli Enerji Kullanmasını Sağlamak
Dicle EDAŞ arızaların önüne geçmek için bakım ve onarım çalışmalarını il genelinde sürdürmeye devam ediyor.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa’da enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızaların sonucu meydana gelebilecek kesintileri minimize etmek için, planlı periyodik bakım çalışmalarına devam ediyor. Dicle EDAŞ, Şanlıurfa’nın genelinde trafolarda bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık verirken, köylerde de programlı periyodik bakım çalışmalarını sürdürüyor.
ARIZALARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN YOĞUN MESAİ YAPILIYOR
Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü arıza-bakım ekibi, arızaları onarmak ve arızanın meydana gelebileceği kısımları sağlamlaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler planlı çalışmalar yanında, görev bölgesindeki enerji dağıtım tesislerine ait talepleri de yerinde inceliyorken planlı bakım çalışmalarında, ihbar ve talepleri de değerlendiriyor.
Kesintisiz, kaliteli, güvenilir elektrik kullanımının sağlanması amaçlanan çalışmalarda halkın elektriksiz kalmaması için var gücüyle çalışıyor. Yeni tesis ve bakım onarım faaliyetlerine yoğunlaşarak çalışmalarını sürdürüyorlar.
AMAÇ MÜŞTERİLERİN DAHA KALİTELİ ENERJİ KULLANMASINI SAĞLAMAK
DEDAŞ ekipleri tarafından merkez, ilçe ve köylerde bakım onarım ve güçlendirme çalışmalarında aşırı yüklenme nedeniyle trafo ve panolarda  oluşan arızayı ve tellerdeki gevşemeyi gidererek kesintisiz ve kaliteli enerji verilmesi sağlanırken  hem müşteri memnuniyeti bununla birlikte güveni, hem de mevcut tesislerin daha verimli olarak kullanılması sağlamaya çalışıyor.
Bakım ve onarım çalışmalarını yapılan iş programı ve bölgesel bakım kapsamında sürdürürken, 444 8086 nolu Müşteri Hizmetleri hattından gelen ve Çağrı Merkezinde kayıt altına alınan bildirimleri de iş programı kapsamında değerlendirerek arızaları da gideriyor. Yapılan bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgeye sürekli enerji verilmesi konusunda eksiklerin biraz daha azalması hedefleniyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49