Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Allah Korudu!
Naci Çetindağ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Günbalı mahallesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı. En mutlu gününde kaza yaptı.
Kaza sabah saatlerinde Eyyübiye ilçesi Günbalı mahallesinde meydana geldi. alınan bilgilere göre oğlunun evlendirmek üzere olan İsmail İkiyıldız kullandığı 06 UGA 24 plakalı otomobilini satmak üzere oto galericilere getirme üzereyken Şanlıurfa'ya 18 kilometre kala Günbalı mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı. araç hurda yığınına dönerken sürücü İkiyıldız kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Olayın haber verilmesi ile olay yerine Jandarma intikal etti. kaza nedeniyle kapanan yol otomobilin çekici ile çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.
Baba İkiyıldız," Oğlumu evlendirmek için otomobili oto Gallerciler sitesine satılığa götürmek üzereyken yolda kaza yaptı. şimdi oğlumun çeyiz parası gitti."dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49