Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Aldığı işçi maaşı kedilere gidiyor
Şanlıurfa'da aldığı işçi maaşıyla Hüseyin Balter satın aldığı etlerle  15 yıldan bu yana hergün  sokak kedilerini besliyor
Şanlıurfa'da bir kurumda işçi olarak çalışan 40 yaşındaki Hüseyin Balter kendisini adeta sokak kedilerine adadı. Balter sokakta kalan kedileri her gün  ihmal etmiyor. Balter iş çıkışı sokak kedilerine kasaptan satın aldığı tavuk ciğerlerini veriyor. Balter'in geldiğini gören sokak kedileri kısa sürede adamın etrafında toplanıyor.
Hayvan sever Balter  15 yıldır Şanlıurfa'da her akşam dolaşarak sokak kedilerini beslediğini söyledi. Balter ''Yaklaşık 200 kediye hayatta kalmaları için aldığı asgari ücretle maaşını belli bir kısmını harcayarak bakmaya çalışıyorum. ben 40 yaşındayım hiç evlenmedim, evimde olmadı, bin 300 lira maaş alıyorum, yarısından çoğunu kedilere veriyorum ben onları çok seviyorum artık kendimi kedilere adamışım"dedi.
 Sokak kedilerinin her geçen yıl arttığına dikkati çeken Balter, bu kedilerin daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için kendilerine destek olunmasını istedi. Balter, Sokak kedilerini beslerken onlara hoyrat söylemeyi de ihmal etmiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49