Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Akşemsttim mahallesine park
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci rutin mahalle gezileri kapsamında vatandaşlardan gelen park talebine anında çözüm buldu. Akşemsettin Mahallesindeki park talebi için anında çözüm üreten Başkan Ekinci,’’ Vatandaşlarımızın taleplerini anında yerine getirmeye çalışıyoruz’’ dedi.
Mahalleleri ziyaret ederek sıkıntı ve ihtiyaçları vatandaşların ağzından dinleyerek tespitlerini yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akşemsettin Mahallesindeki gezi ve incelemeleri sırasında Mahalle Muhtarı ve vatandaşların park talebine duyarsız kalmadı. Gelen talep karşısında; ‘hemen yer bulun başlayalım’ diyen Başkan Ekinci, ‘’ Görevimiz talepleri askıya almak değil, onları şartlar dâhilinde yerine getirmektir.’’ Dedi. Bu söylem karşısında harekete geçen ve mahalleliye ulaşıp alan tespit eden Mahalle Muhtarıyla birlikte tespit edilen alana giden ve mülk sahibiyle görüşen Başkan Ekinci’nin bu hareketi takdir topladı.
İlçenin marka değerine büyük katkı sağlayacak projelerin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler de bir bir yerine getiriliyor.  İlçe merkezindeki alanlarda yeşil alan projeleriyle vatandaşların yaşam standartlarında değişim hedefleniyor. Bu çalışmalar kapsamında ilçenin Direkli, Yenice ve Osmanlı Mahallelerindeki yeşil alan çalışmalarında sona gelinirken, vatandaşlardan gelen yeni talepler de anında yerine getiriliyor.
‘’CAMİSİ, TAZİYE EVİ VE PARK ALANLARIYLA SOSYAL DONATILAR OLUŞTURULUYOR’’
Rutin mahalle gezileri kapsamında Akşemsettin mahallesinde belediyenin yaptığı çalışmaları denetleyen ve vatandaşlardan gelen park talebini karşılayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeşil alan noktasında çalışmalarının devam etiğini belirtti. Yeşil alan noktasında mega projelerin yanı sıra gelen talepleri de karşıladıklarına değinen Başkan Ekinci,’’ Yeşil alan konusunda malum olmak üzere ilçemizde ciddi sıkıntı var yer sıkıntısından dolayı. Burada da bulduğumuz alanları da yeşil alan yapmak üzere değerlendirmeye çalışıyoruz.
Şimdi de Akşemsettin mahallesinde Muhtarımızla beraber gelip geziyoruz ve şu anda görmüş olduğunuz bu boş alan 4500 metrekarelik bir alan.  Ve bu müjdeyi de vermek istiyoruz, bu 4500 metrekarelik alanla ilgili olarak park çalışmasını da hemen başlatıyoruz. Bilindiği gibi aşağıda bulunan Direkli parkını bitirdik yine Süleymaniye Ana Okulu yanında bulunan boş alanı da park yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ve yine hemen şurada vatandaşlarımızın acılı günlerinde dostlarını ağırlamak için taziye evi ihtiyacı vardı ve yer sahibi ile yapmış olduğumuz görüşmede burayı da taziye evi olarak kullanacağız.
Ve burada bir nevi sosyal yaşam alanı oluşturacağız bir yandan camisi bir yandan okulu bir yandan da taziye evi bir yandan da parkı olan bir alan oluşturup bitirerek, burada insanların ihtiyaçlarını karşıladığı bir alan olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir.’’ İfadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48