Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Akraba Kavgası; 1 Yaralı
Şanlıurfa'da, amca çocukları arasında kavga çıkan tabanca, tüfek ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.
Olay Sancaktar Mahallesi 1008'inci sokakta meydana geldi iddialara göre aralarında kız davası olan iki akraba. Ahmet B.,Hikmet B.,aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında taraflar tabanca ve tüfekle ateş edip, birbirine bıçakla saldırdı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polisler, kavga sırasında bıçakla karın bölgesinden yaralanan İsmail B., Ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. Polis, kavgaya karıştığı öne sürülen Hikmet, İsmet, Kenan, Hilmi ve İsmail B. gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48