Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Akıl Almaz Dolandırıcılık
Şanlıurfa’da kendilerini Hakim, Savcı, polis olarak tanıtan  kontör dolandırıcılarına yönelik polis operasyon düzenledi. Operasyonda 1 buçuk kilogram eritilmiş altını  ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Akçakale İlçesi Pekmezli Köyünde bulunan Zekeriya B., Adlı şüphelinin tanımadığı kişileri arayarak kendisini polis, hakim savcı olarak tanıttığı, korku ve baskı yoluyla para talep ettiği bilgisini alan polis, şüphelileri teknik takibe aldı. İddiaya göre İstanbul’da ismi öğrenilemeyen bir Bayanı  arayan şüpheliler, korku ve baskı yoluyla kadını dolandırarak özel bankada bulunan. 2 çanta dolusu altını alıp boş bir arazide bırakmasını isteyen dolandırıcılar 2 çanta altını alarak  Şanlıurfa’nın Pekmezli köyüne götürdü.
 
Akçakale ilçesi Pekmezli köyünde ikamet eden şüpheliler altınları piyasaya süremeyeceklerini anlayarak Şanlıurfa’dan Daha önce anlaştıkları kuyumcuyu Köye getirerek altınları eriterek külçe haline getirildi.
 
Şüpheliler külçe haline getirdikleri Piyasa değeri 120 bin lira olan altınları satmak için Şanlıurfa’ya getirmek isterken Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonu ile  Zekeriya B.,Fethi D. İle Reşit D. Adlı şüpheliler gözaltına alındı.. Operasyonda 1 buçuk kilogram altın, bir miktar altın tozu ve 15 adet değerli taş ele geçirildi. Gözaltına alınan Zekeriya B.,Fethi D. İle Reşit D. Alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrol için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen zanlılar ardından  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49