Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Akif İnan anıldı
Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfalı şair, yazar, araştırmacı ve sendikacı Mehmet Akif İnan’ın ölümünün on dördüncü yıl dönümü dolayısıyla mezarı başında düzenlenen anma törenine katıldı.
 
Anma törenine Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra; İnan’ın ailesi, dostları, çalışma arkadaşları; sendika, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda daire amiri ve sevenleri katıldı.
 
Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, anma töreninde yaptığı konuşmada merhuma rahmet dileyerek; “Ne mutlu ki bugün onu eserleriyle ve hayırlı amelleriyle anıyoruz. Allah hepimize böyle eserler ve hayırlı ameller bırakmayı nasip etsin” dedi.
 
Merhum Mehmet Akif İnan’ın kardeşi Ahmet İnan da anma töreninde kısa bir konuşma yaparak: “Bir yaşanmış hayatlar vardır, bir de adanmış hayatlar vardır. Adanmış hayatı kendisine düstur edinmiş olanlar, elbette unutulmayacaktır” sözlerinin ardından törene katılan herkese teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından okunan dualarla devam eden anma töreni, törene katılanlara helva ikramıyla son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48