Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Akçakale’de Gazetecilere yapılan saldırıya kınama
Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı (ŞGD) Başkanı Mehmet Kamil Güler,gazetecilerin Akçakale ilçesinde Suriyeli sığınmacıların bulunduğu Süleymanşah Çadır kentinde görüntü almak isterken saldırıya uğramalarını kınadı.
Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı (ŞGD) Başkanı Mehmet Kamil Güler, Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Urfa Haber Ajansı, Kanalurfa Televizyonu ve NTV muhabirlerinin Akçakale ilçesinde Suriyeli sığınmacıların bulunduğu Süleymanşah Çadır kentinde görüntü almak isterken saldırıya uğramalarını kınadı.
Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı (ŞGD) Başkanı Mehmet Kamil Güler yaptığı yazılı açıklamada; Akçakale ilçesinde Suriyeli sığınmacıların bulunduğu Süleymanşah Çadır kentinde dün gece çıkan yangın sonrası olay yerinde bugün görüntü almak isteyen Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Urfa Haber Ajansı, Kanalurfa Televizyonu ve NTV muhabirlerine ve araçlarına yapılan saldırıyı kınadığını belirtti.
Güler, Kamuoyunun haber alma hakkı için görev yapan meslektaşlarımız ne yazık ki Akçakale’de hedef seçilmiştir. Şanlıurfa’da son zamanlarda meslektaşlarımıza yönelik uygulamalar ve saldırılar dikkat çekicidir..
Temennimiz bu gibi saldırıların bir daha yaşanmamasıdır. Saldırıya uğrayan meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Saldırıya karışanların yetkililerce tespit edilip, haklarında yasal işlem yapılmasını bekliyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49