Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Akçakale’de Bir Cismin Patlaması Sonucu 3 Kişi Yaralandı

Edilen bilgilere göre Suriye sınırına yakın Akçakale ilçesine bağlı Büyüktokaç Mahallesi Berdi mezrasında Suriye tarafında havadan gelen balonu benzeri bir cisim ile oyuna oynayan çocuklar oynadıklar cisim patlaması sonucu 12 yaşındaki Ali ile 15 yaşındaki Elif Badem ile yakınlarında bulunan Anneleri Emine Badem yaralandı. Çocukların yüzlerinde ve vücutlarının çeşitli yerlerinde şarapnel parçaları olduğu öğrenildi. Olayın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve Jandarma sevk edildi. Yaralılar olay yerine giden Ambulans ile Akçakale devle hastanesine kaldırıldı ardından yaralılar Şanlıurfa Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Güvenlik güçleri patlamaya neden olan cisim ile ilgili çalışmalar başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49