Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Akçakale’de Amca Yeğenini Öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay ikindi saatlerinde Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Ortadere Kırsal Mahallesinde yaşandı. Amca yeğen arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan sözlü tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı. Amca Ali Çiftçi silahla yeğenini Kadir Çiftçi’yi (20) vurarak ağır yaraladı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Kadir Çiftçi ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada kendisine yapılan tüm müdahaleye rağmen Kadir Çiftçi kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Jandarma köyde yoğun güvenlik önlemleri alırken zanlı jandarma ekiplerine teslim oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49