Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Akçakale- Ceylanpınar yolu
 Akçakale -Ceylanpınar ilçeleri arasında bulunan yolda oluşan çukurlar sürücüler zor anlar yaşatıyor.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile Ceylanpınar ilçesinde birbirine bağlayan yolda yağmurun yağması ile birlikte yolda çok sayıda çukur oluşurken sürücüler araç kullanırken zor anlar yaşıyor. Akçakale- Ceylanpınar yolunun bozuk olmasından ötürü sürücüler her gün araçlarını tamire götürmekten isyan etti.
Aynı yolda geçtiğimiz günlerde ise Akçakale ile Ceylanpınar ilçeleri arasında bulunan yolda iki aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 vatandaş hayatını kaybederken çok sayıda kişide yaralandı.
Sürücüler yolun daha yeni yapıldığı fakat yağan yağmur ile birlikte yolda hemen çukurların oluştuğunu belirten sürücüler, "Şanlıurfa'da  İş bitmeden yollar bozuluyor. İşleri takip eden, denetleyen kimse yok. İşi yapan firmalar ise kafasına göre iş yapıyor. Malzeme desen kalitesiz. Onun için diyoruz ki, bizim ülkemizde denetim mekanizması çalışmadığı sürece tüm işlerimizin akıbeti böyle olacaktır" şeklinde sitemde bulundular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49