Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Akçakale  Cadırkentte Olaylar Çıktı
Sabah saatlerinde Akçakale’deki mülteci kampında 1 çocuğun ölmesi ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan yangından sonra, yaklaşık 25 bin kişinin bulunduğu Süleyman Şah Konaklama Tesisi’nde kalanlar eylem yaptı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Akçakale’deki Süleyman Şah Konaklama Tesisi’nde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıkmıştı. Çıkan yangında 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralanmıştı. Olayın çadır kentte duyulması üzerine Suriyeli mülteciler, önce konaklama tesisinde bulunan görevlilere daha sonra güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerine taşlarla saldırdı. Jandarmanın yetersiz kaldığı olayda, çadır kentte yakınları bulunan bazı Akçakaleli vatandaşlar ise dışarıda bulunan basın mensuplarına sopa ve taşlarla saldırdı. Birçok gazetecinin araçlarını parçalayan saldırganlar, gazetecilerin ellerinde bulunan fotoğraf makinesi ve kameralarına da el koydu. Çadır kentte bulunan jandarma ekipleri tazyikli suyla sığınmacılara müdahale etti. Çadır kentte olaylar devam ederken, jandarma ve polis ekipleri güvenlik önlemleri alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49