Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Akçakale Bir İlki Gerçekleştirdi.
Ülkemizde sunulan sağlık hizmetleri, her geçen gün son teknoloji kullanımı, alt yapı gelişimi, insan gücü kapasitesi ve niteliği anlamında gelişmiş batı ülkelerini aratmayacak şekilde hatta birçok alanda da örnek olacak şekilde gelişmektedir. Her zaman daha iyisini gerçekleştirme adına, Bakanlık çalışmaları sürekli değişim ve yenilenme sürecinden geçmektedir. Bu çalışmalardan biri de sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin değerlendirilmesine ve iyileştirilmesine yönelik hazırlanan Hizmet Kalite Standartları’dır. Sağlık hizmetlerinin sunumunda artık bir marka olan “HKS” hem sağlık çalışanlarının hem de hastaların güvenliği ve memnuniyeti açısından büyük öneme sahiptir. Daha güvenli ortamlarda hizmet etmek ve daha güvenli uygulamalarla karşılaşmak adına bu standartların uygulanması kapsamında Akçakale Devlet Hastanesi son zamanlarda komşu ülkemizde yaşanan sıkıntılar ve iç savaşlarda yaralanan insanlara olağan üstü performansla çalışılmıştır.
 
 Sağlık Bakanlığınca her altı ayda bir yapılan iç denetimlerde hastanemize gelen ekip tarafından:
 
Acil Sağlık Hizmetleri, Klinikler, Görüntüleme Hizmetleri, Ameliyathane , Sterilizasyon birimi, Yönetim Hizmetleri, İndikatör Yönetim
 
Kriterleri standartlar çerçevesinde değerlendirilmiş ve Akçakale ilçe Devlet Hastanesi fiziki yetersizliklere rağmen tüm İlçeler içerisinde 97 puan alarak ‘’BİRİNCİ’’ olmuştur. Hastane verilerinin de eklenmesi( kurumsal kalite sistemine veri anket girişleri, sağlıknet’e veri gönderimi ) ile bu puan 99’a yükselerek Akçakale Devlet Hastanesi tarihinde bir ilke imza atmıştır.
Akçakale Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi-Başhekimi Op. Dr. Kaan AKAN’ın yaptığı açıklamada; Başta Kaymakamımız Sayın Eyüp FIRAT olmak üzere, kalite yönetim birimi ve tüm personelimizin gece gündüz öz veri ile çalışması sonucunda alınan bu puan hepimizi mutlu etmiştir.
Bu konu ile ilgili emeği geçen tüm personelimize teşekkürü bir borç biliriz. Dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49