Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Akçakale Belediye Başkanına Silahlı Saldırı

Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın da içerisinde bulunduğu makam aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı. Akçakale ilçe merkezinde Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın zırhlı makam aracı hareket halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu ve pompalı tüfeklerle ateş açıldı. Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, araçta hasar oluştu.

Ayhan saldırı sonrası belediyeye geçerken, özel harekât polislerinin de sevk edildiği olay yerinde kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

AK Partili Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın makam aracına, 20 Ekim 2015 tarihinde, Şanlıurfa kent merkezinde taşlı saldırı düzenlenmiş, olayda yaralan olmamış, araçta hasar oluşmuştu.

Saldırının Sebebi Belli Olmaya Başladı

İddialara göre olayın perde arkası ise Akçakale Belediyesinin bazı arazilerin satılması işlemi ile ilgili mülkiyet sahiplerine bulunan arazilerin yerine park ve caminin yapılacağı söylenmesine rağmen arazi sahiplerinin zorluk çıkardıkları ve tüm uyarılara rağmen adım atmayan mülkiyet sahiplerin için başlatılan yıkım çalışmaları kapsamında Akçakale Belediyesine bağlı ekipleri bu sabah yıkım için gittikleri sırada mülkiyet sahipleri tarafından saldırıya uğradıkları ve iki kişinin yaralandığı yaralananların ise Akçakale Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı belirlendi.Mülkiyet sahipleri saha sonra başkan Ayhan’ın aracını takip ederek pompalı tüfek ile taradı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48