Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Akçakale artık izleniyor
Kent güvenlik yönetim sistemi (KGYS)kurulum Akçakale’de hizmet vermeye başladı.
 
Akçakale’nin  güvenliği için 08.11.2013 tarihinde ihaleye çıkılarak, İşyeri tesliminden itibaren firma çalışmalara başlamış ve 10 noktaya sistemin kurulumunu tamamlamıştır. Sistem 21 Adet Sabit ve bunları destekleyici 5 Adet hareketli kameradan oluşmaktadır. Tüm kameralar en son teknoloji ürünü olarak tasarlanmış ve kurgulanmıştır. Ayrıca ilçenin giriş çıkış noktalarına kurulan Plaka Tanıma sistemi de aynı merkezden izlenecek ve ilçeye giriş çıkış yapan tüm araçların plakaları sisteme kayıt edilecektir. Tüm sistem bir merkezden izlenecek. Projeye özel geniş ekranlardan oluşan KGYS odası tasarlanmış olup, ilçemize hizmet vermeye başlamıştır. Kaymakam Fırat uygulamanın faaliyete girmesinin önemine vurgu yaptı.
Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat; Biz bunu vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yapıyoruz. Bunların hepsi kanunlara uygun bir şekilde yapılıyor. KGYS İlçede meydana gelen olayların aydınlatılması, suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilebilmesi, trafik düzenlemesinde teknolojik imkanların kullanılabilmesi gibi konularda yardımcı olacak, ayrıca caydırıcı etkisiyle de birçok suçun işlenmesini önleyecektir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49