Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Akabe'de Orman Yangını
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe yokuşundaki ormanlık alanda yangın çıktı.
Yangın saat 14:00 sırlarında Eyyübiye ilçesi Akabe yokuşunda çıktı. Alınan bilgilere göre  Yangın dolayısıyla Şanlıurfa-Gaziantep ulaşımını sağlayan karayolunda trafik aksadı. Vatandaşların yangını fark eder etmez durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine sevk edilen 4 itfaiye, 2 arasöz ile yangına müdahale edildi. Yaklaşık 30 dönümlük alanda etkisini gösteren yangın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün ağaçlandırdığı alanda çok sayıda ağaç kül oldu. Yol üstüne belediye tarafından dikilen ağaçların bir kısmının da yangından etkilendiği görüldü.
Çıkan yangına itfaiyenin yanı sıra vatandaşlar ve polislerde müdahale etti. Tomaların da su sıktığı yangında vatandaşlar kazma küreklerle alevleri durdurmaya çalıştı. Yangın 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alına bildi. Söndürme ve soğutma çalışmaları ise devam ediyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49