Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Akabe Muhtar Evi Açıldı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den açılış üstüne açılış. Göreve geldiği ilk günden itibaren verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Ekinci, son günlerde Gençlik Merkezi, Ak Ev'ler spor salonları, Kadın Destek ve Yaşam Merkezleri açılışlarına Muhtar Evi açılışlarını da ekledi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve hizmetine hazır hale getirilen Akabe Muhtar Evi'nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 50 metre kare inşaat alanı,20 metre kare muhtar makam odası, 15 metre karelik misafir odası ve 15 metre karelik Lv,WC ile mutfak alanına sahip olan Muhtar Evi hizmete girdi. Modern mimariye hitap eden, beton ve patlatma taş kullanılarak cephe tasarımı yapılan Muhtar Evi'nin açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, bölge muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
Akabe Mahallesi Muhtar Evi'nin açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi," Akabe mahallesi Muhtar Evi'nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Çok değerli misafirler muhtarlar bizim açımızdan ulaşamadığımız yerlerde göremediğimiz sorunlarda bize yardımcı olan kişilerdir. Özellikle hizmet ettikleri mahallenin sorunlarını uygun bir şekilde ve uygun araçlarla bize iletiyorlar ve biz de ilgili birimlerimizi talimatlandırarak bunları çözüyoruz. Biz katılımcı yönetim anlayışına sahip bir belediye olarak bu anlamda muhtarlarla STK'larla ve Kanaat Önderleriyle sürekli istişare halindeyiz. Muhtarlarımızla güzel hizmetler yürütürken daha güzel fiziki mekanlara sahip olmalarını istiyoruz. Bu konuda talepleri vardı ve talepler kapsamında yer sorunu çözülen yerlerde açılışlarımız hazır hale gelmiş durumda. Akabe mahallemizin muhtar hizmet birimini açıyoruz. Yine Yeni mahalle ve Kadıoğlu mahallemizde temeli attık, Eyüpkent'te yine temel atıldı. Dolayısıyla yer sorunu olmayan yerlerde fiziki mekânları hizmete geçiriyoruz. Bu hizmet binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah buradan mahallelerimize çok güzel hizmetler çıkar. İnşallah mahallenin sorunlarını bize iletirken de inşallah bu sorunların çözümünde hep birlikte hareket edip bu sorunları aşarız. "

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49