Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

AK Vekil Gülpınar, Seçim, pek çok yeniliği hayata geçirecek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Viranşehir AK Parti ilçe teşkilatı ile beraber,vefat eden Haşim Koç’un evine giderek ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Her gittiği yerde bir süre sohbet eden Kasım Gülpınar, gençlerimizin geleceği, ülkemizin ve bölgemizin huzur ve refahı için 1 Kasım’da mutlaka AK Partiyi desteklemeleri gerektiğini belirtti.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili KasımGülpınar, Viranşehir'e bağlı Tunç Bilek Köyünde yeni yapılan Taziye Evini inceledi, Viranşehir’de bulunan Buğday Pazarını Müdürü TeyyarDirek’ive esnafları ziyaret etti.

Seçim, pek çok yeniliği hayata geçirecek

24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için vatandaşların sandığa gideceğini hatırlatan ABUyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Seçim, geçen yıl yapılan Anayasa değişiklikleri ve buna ilişkin uyum yasaları çerçevesinde pek çok yeniliği hayata geçirecek. 24 Haziran 2018’de seçmenler, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için oy kullanacak. Yeni dönemde TBMM’deki Milletvekili sayısı da 550’den 600’e çıkacak. Vatandaşlarımıza kısa öz bilgilerle sandık başına gitmelerini tavsiye ediyoruz ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermelerini, Milletvekili seçiminde ise, tercihlerini AK Partiden yana kullanmalarını taleb ediyoruz” diye konuştu.

AK Partinin tek başına iktidar olması gerekli

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, özellikle bölgemiz insanlarının huzur ve refahı için AK Partiyi desteklemelerinin çok önemli olduğunu, 16 yıldır devam eden gelişmelerin, huzur ve güvenin, refahın ve istikrarın sürmesi, ülkemiz üzerinde oynanan olumsuz olayların da sona ermesi için mutlaka AK Partinin tek başına iktidar olması gerektiğini ileri söyledi.

Kadınlar kadar erkekler de ulaşabildikleri yerlere AK Parti icraatlarını anlatmalı

Gittikleri yerde seçim çalışmalarında neler yapmaları gerektiğini anlatan AK Vekil Gülpınar,en az kadınlar kadar erkeklerinde ulaşabildikleri yerlere kadar gidip, AK Parti icraatlarını anlatmaları ve 24 Haziran seçimlerinin önemini hatırlatmalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49