Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

AK Vekil Gülpınar sanayicilerle
24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında akşam sanayicilerle buluşup, iftar yapan AK Vekil Gülpınar, sanayicilerin taleplerini dinledi ve seçimlerde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek istedi.
Rubenıs İplik Fabrika Sahibi Sanayici İş adamı Osman İpek'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği buluşmasına birçok sektörden sanayici katıldı.Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'da, Milletvekili Gülpınar'a bölge hakkında brifing vererek bilgilendirdi.
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde birçok sanayici iş adamıyla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, sanayicilerin devletten ve hükümetten yana beklentilerini dinledi.
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, sanayicilerden gelen sorun ve talepleri dinledi.
AK Vekil Gülpınar, iftar öncesi ve sonrası gerçekleşen buluşmasında, 24 Haziran seçimleri ve ülkenin daha da kalkınması için sanayicilerden destek istedi.
Gülpınar’dan ŞUTB
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, seçim çalışmaları kapsamında görevlerine yeni seçilen Şanlıurfa Ticaret BorsasıBaşkanı MehmetKaya ve Meclis Başkanı İsaKızıldemire'i de ziyaret ederekhayırlı olsun dileklerini iletti.
AK Vekil Gülpınar'a, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49