Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ak Parti’ye Destek Çığ Gibi Artıyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Birecik’e bağlı Bağlarbaşı mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
 
Gittikleri her ilçe, ve mahallede yoğun kalabalık ve halkın teveccühüyle karşılanan Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç, coşku dolu mitinglerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
 
Akşam saatlerinde Birecik İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde toplanan kalabalıkla buluşan Bakan Çelik, güçlerinin yettiği kadar her yere yetişmeye çalıştıklarını ve sorunları yerinde tespit ettiklerini söyleyerek, “Gördüğümüz ve tespit ettiğimiz problemlere neşter vuruyor ve çözüyoruz. Şu anda bulunduğumuz Bağlarbaşı köyündeki sorunları tespit edip burada ne yapacağımızı değerlendirip, takip ediyoruz” dedi.
 
Toplanan kalabalığa hizmet vermeden alkış istemediklerini belirten Bakan Çelik, Bağlarbaşı mahallesindeki sorunlar çözülürse, altyapısı tamamlanırsa, insanca yaşama hakkını sundukları zaman alkışlamalarının daha doğru olacağını belirterek, “Bağlarbaşı köyünde taşkın koruma probleminin en geç 20 gün içerisinde kazma vurulacak 14 kilometrelik bu beladan sizleri kurtaracağız. Alkış yok, Ne zaman alkış olur. Çalışmalar başlar yazın ortasında geliriz; ‘Çalışmalar hızla ilerliyor’ dersiniz. O zaman oturur birlikte yemek yer, bittiği zaman da alkışlarsınız” şeklinde konuştu.
 
1 Nisan’dan itibaren Bağlarbaşı mahallesinin altyapı ve üstyapısının yapılacağının beyanında bulunan Bakan Çelik, taşkın problemi ve tarım arazilerini sulamasını takip edeceklerini söyleyerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a karşı Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlıklarda Bağlarbaşı’nın kendilerini mahcup etmeyeceğini söyledi.
 
Şanlıurfa’nın tüm köylerinin alt ve üst yapı sorunlarının giderileceğini söyleyen Celalettin Güvenç, ne söz verilmişse projeler adına hepsinin takibinde olduklarını dile getirerek, birlik ve beraberlik doğrultusunda Şanlıurfa’nın önünün açık olacağını kaydetti.
 
24 saat esaslı çalışacaklarını ifade eden Celalettin Güvenç, şehirde, ilçelerde ne varsa köylerde de yapılacağının söyleyerek, futbol sahası, çocuklar için oyun alanları ve gençler için liseler yapılıyor ve yapılmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Konuşmaların ardından Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç, mitinge katılan kadınların sorunlarını dinlediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49