Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

AK Partiden Çok Konuşulacak Reklam Filmi

Reklamda ‘’Emanet’’ isimli kitap, yaşlı, genç, çocuk ve kadın vatandaşlar tarafından elden ele dolaştırılarak Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e ulaştırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül için hazırlanan videoda vatandaşlar ve AK Aday Beyazgül’de rol alırken, tarihi ve turistik mekânlara da yer verildi.

Reklam filminde yer alan Beyazgül ‘’Tarımın gelişimi, kalkınma ve iş imkânlarının sağlanması, turizmin canlanması, sosyal yaşamın iyileşmesi, kısaca tüm sorunlarının çözümü yeni ve modern bir Şanlıurfa, mutlu bir gelecek için emanetiniz emanetimdir’’ ifadelerini kullandı.

Emanet isimli reklam filmi yayınlandığı andan itibaren çok büyük bir ilgi gördü ve binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49