Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

“AK Parti’den Aday Adayıyım.“
Harran Üniversitesi eski Rektörü İbrahim Halil Mutlu, neden aday olduğu belirti.
Harran Üniversitesi eski Rektörü İbrahim Halil Mutlu, neden aday olduğu yazılı metinle açıkladı;
Beni, yaklaşık sekiz yıldır Şanlıurfa'mızın güzide yüksek öğretim kurumu olan Harran Üniversitesi'nin rektörü olarak tanıyorsunuz. Bir Şanlıurfalı ve Şanlıurfa hayranı olarak, bu görevimi ve bunun öncesinde aynı çatı altında üstlendiğim diğer sorumluluklarımı hep memleketime hizmet bilinci içerisinde yerine getirmeye gayret ettim. Üniversitemizin kıymetli mensupları, Harran Üniversitesi'ni bir dünya üniversitesi yapma yolunda harcadığımız emeğin şahididirler. Kurumumuzun bugün ulaştığı eğitim-araştırma etkinlikleri ile sosyal hizmet düzeyi hepimiz için bir gurur kaynağıdır.
Büyük kısmı Şanlıurfa'da geçmiş otuz yıllık eğitim ve akademik birikimim ve on altı yıllık idarecilik deneyimim ile şehrimizin sorunlarına çözüm aramaya talibim. Bir eğitimci ve veli olarak, gençlerimizin yaşadığı eğitim sorunlarını ve bu sorunları aşmak için yapılabilecekleri çok iyi biliyorum. Bir akademisyen olarak, Şehrimizde var olan kentleşme ve kalkınma sıkıntılarından haberdarım ve bu konuların dünya ölçeğinde nasıl ele alındığından ve ne tür çözümler üretildiğinden haberdarım. Şanlıurfalı bir bilim adamı olarak, bu şehrin potansiyelini biliyorum ve gerek tarımda, sanayide, ticarette ve gerekse ar-ge faaliyetlerinde gelebileceği düzeyden çok umutluyum.
SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM,
Bugüne kadar Harran Üniversitesi'ni bir dünya üniversitesi haline getirme yolundaki başarılarımdan cesaret alarak, AK Partimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonunda ve "Yeni Türkiye" konseptinde Şanlıurfa'nın hak ettiği yeri alması için vekiliniz olarak katkı sunmak istiyorum. "Büyük Millet, Büyük Güç" olma hedefiyle, Şanlıurfa’mızı yaşanabilir bir dünya şehri yapmaya yönelik düşüncelerimi ve projelerimi hayata geçirmek için önümüzdeki seçim sürecinde bana destek vermenizi diliyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49