Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ak Parti’de Miting Seferberliği
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında miting seferberliği..

Mitingle ilgili son hazırlıklarını gözden geçiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı mitinde 300 partiliyi görevlendirdi.

Konuyla ilgili İl başkanlık binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez: “Başbakanımız

Cumhurbaşkanı adayımız, Yarın Saat 17:30’da Şanlıurfa’da miting yapacak. Şanlıurfalı Hemşerilerimizi yarınki büyük buluşmamıza bekliyoruz, Akabinde de Rabia Meydanında 4 belediyemizin vereceğim iftar programına bekliyoruz. Rabia Meydanında yer sorunu olması durumunda alternatif olarak 4 noktada daha hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

MİTİNG’DE 300 PARTİLİ GÖREV ALACAK

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Miting’in güzel bir şekilde geçmesi için 300 partiliyi görevlendirdiklerini söyleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yarın meydanda 300 görevlimiz olacak. İl teşkilatlarımız, Kadın kolları, Gençlik kolları ve ilçe teşkilatlarımız hem Topçu Meydanındaki hem de Rabia eydanında vereceğimiz iftar programında görev alacaklar.

SICAK HAVAYA KARŞI ÖNLEMLERİMİZ ALDIK

Yarınki miting’de hava sıcaklığının insanları etkilememesi için parti olarak önlemlerini aldıklarını söyleyen Av. ğilmez: “Vatandaşların serinlemesi için fiske ile soğuk su serpmesi yapacağız. Bir de meydana girişte bütün atandaşlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı Adayımızın Şapkalarını dağıtacağız. Vatandaşlarımızın serinlemesi çin elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDE KARALAMA KAMPANYASI YÜRÜTÜYORLAR

Sosyal medya üzerinde şahsımla ilgili yalan, yanlış ve iftira dedikodular dolaştığını söyleyen Av. Eğilmez: “Dün Cumhurbaşkanı Vizyon tanıtım toplantısına gitmiştim. Orada öğrendim, sosyal medyada bana atfedilen bir sözle aleyhimde çeşitli yazılar yazıldığını gördüm. Benim kesinlikle böyle bir beyanım ve sözüm olmamıştır. Ben yaklaşık 4 senedir il başkanlığı yapıyorum. Yönetim kurulunda birçok Arap kardeşim vardır. Burada tamamen iftira atılmıştır. Bu kesinlikle doğru değildir. Biz bu sözleri söylemeyi bırakın. Böyle söyleyenlerin, böyle düşünenlerin her zaman karşısında olmuşuz. Arap kardeşlerimiz bunu böyle bilsinler” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49