Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ak Parti’de Fakıbaba krizi
AK Parti, Fakıbaba'yı ikinci kez sildi. Fakıbaba'yı destekleyen ve kalp spazmı geçiren Kurtulmuş'un Erdoğan ile tartışmasının nedeninin Fakıbaba olduğu iddia edildi ''AK Parti treninden inen, bir daha binemez'' diyen Başbakan Erdoğan, Şanılıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba’yı ikinci kez sildi. Fakıbaba'yı destekleyen ve geçen hafta kalp spazmı geçiren AKP Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da bu nedenle Erdoğan ile tartışıp rahatsızlandığı belirtiliyor. Kurtulmuş'un ısrarı ile AKP'ye geçen Fakıbaba, yerel seçimde yeniden aday gösterilmeyip, yerine Şanlıurfa eski Valisi Cemalettin Güvenç aday yapıldı.  Gazeteport'un haberine göre A. Eşref Fakıbaba'nın aday gösterilmeyeceği haberi üzerine Şanlıurfa'da AK Parti aleyhinde 5 yıl önceki gibi protestolar oldu. Kahramanmaraşlı olan Güvenç'e de ''İthal aday istemiyoruz'' denilerek tepki gösterildi. Kurtulmuş'un, Fakıbaba'nın adaylığı için ısrar ettiği ve Erdoğan ile de bu konuda tartıştıktan sonra kalp spazmı geçirdiği İddia ediliyor Tansiyonu da yükselen Kurtulmuş'a Atatürk Eğitim Hastanesinde anjiyo yapılmış ve tedavi altına alınmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48