Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

AK Parti’de Aday Adayı Başvuruları Başlıyor
  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yarın başlayacak aday adayı müracaatları ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şunlara yer verildi.
1 Kasım 2015 Pazar Günü yapılacak olan 26. dönem Milletvekili genel seçimlerine dair 28 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilen 225 sayılı Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda; genel merkezimizde aday adayı başvuruları ile ilgili alınan kararlar şunlardır.
1-  Adaylık başvuru başlangıç tarihinin 31.08.2015 ve bitiş tarihinin 03.09.2015 günü saat:19.00 olarak belirlenmesi,
2-  Milletvekilliği adaylık başvurusunun doğrudan Genel Merkez’deki ilgili birime veya İl başkanlıklarımıza yapılması,
3-  Başvuru formlarının ve eklerinin bizzat teslim edilmesi,
4-  Milletvekili adaylık başvurusunda alınacak özel aidat miktarının; erkek aday adayları için 5.000 TL, kadın aday adayları için 2.500 TL olması,
5-  Engellilik halini belgeleyen aday adaylarından başvuru ücreti alınmaması kararlaştırılmıştır.
MKYK’da 1 Kasım 2015 seçimlerine ilişkin alınan karar doğrultusunda Şanlıurfa il Başkanlığı olarak bizde aday adayı müracaatında bulunacak Partililerimizin rahat müracaat etmeleri için bir komisyon oluşturduk. Parti binamıza gelen aday adayları yarın 31Ağustos 2015 08.00 dan itibaren müracaatlarını rahatlıkla yapabileceklerdir.Bu vesileyle 1kasım 2015 günü yapılacak erken genel seçimlerin ülkemize ilimize hayırlar getirmesini dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49