Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

AK Parti Urfa Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Uzun süren bekleyişin ardından Şanlıurfa adaylarını açıklayan AK Parti’de tanıtım toplantısı düzenlendi. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş’un da katıldığı aday tanıtım toplantısı yoğun katılımla yapıldı Salon civarında Emniyet güvenlik önlemleri aldı

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerin aday belirleme çalışmaları devam ederken, AK Parti geçtiğimiz günlerde uzun süre merakla beklenen Şanlıurfa ilçe adaylarını açıklamıştı. Açıklanan isimlerin ardından bugün, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş’un da katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına yoğun bir katılım olurken, bölgede güvenlik önlemleri de alındı. Salon girişinde emniyet güçleri güvenlik önlemleri alırken, vatandaşlar tek tek aranarak salona alındı 13 ilçe Belediye başkan adayını AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş tarafından coşku ile tanıtıldı büyük coşku ile tanıtılan ilçe belediye başkanlarına Şanlıurfa halkı tarafında büyük destek geldi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyezgül ak parti İlçe Belediye adayları. Akçakale: Mehmet Yalçınkaya, Birecik: Mahmut Mirkelam, Bozova: Suphi Aksoy, Ceylanpınar: Abdullah Aksak, Eyyübiye: Mehmet Kuş, Halfeti: Şeref Albayrak, Haliliye: Mehmet Canpolat, Hilvan: Aslan Ali Bayık, Karaköprü: Metin Baydilli, Siverek: Şeyhmus Aydın, Suruç: Mustafa Yüksel, Viranşehir: Salih Ekinci ve Harran İlçesi İse İttifak Olarak MHP Mahmut Özyavuz.

Tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş AK Parti Şanlıurfa millettekileri Ak parti İl başkanı Bahattin Yıldız Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydıllı AK Parti Şanlıurfa kadın kolları başkanı demet saatçi güven partililer ve vatandaşlar katıldı Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonun doldu taşıdı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılarak konuşma yaptı.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un da katıldığı aday tanıtım toplantısı yoğun katılımla başladı.
Gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına AK Parti Büyükşehir Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, , AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve tüm ilçe adayları katıldı.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir adayı ve ilçe adayları tanıtım toplantısına binlerce vatandaş katıldı. Şanlıurfa’nın dört bir tarafından gelen vatandaşlar burada aday tanıtım toplantısında adayına destek vermek için salona geldiler.
“Bu Şehir Hizmet Etmeyeceksem Kime Hizmet Edeceğim”
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti Şanlıurfa aqdayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu, Beyazgül, “Şanlıurfa peygamberler şehri Şanlıurfa hoşgörü şehri ben bu şehir hizmet etmeyeceksem kime hizmet edeceğim. Şanlıurfa Peygamberler şehri, Şanlıurfa kardeşlik şehri, Şanlıurfa hoşgörü şehri ve huzur şehridir. Ben bu şehir hizmet edemeyeceksem nereye hizmet edeceğim. Sevgiyle, ,irfanıyla kültür otağıdır. Sıksan torağını hep tarih kokar. Şanlıurfa 2019 yılı için Cumhurbaşkanımız Göbeklitepe yılı ilan etti. Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza bu görevi bana verdikten sonra ben halkımıza bana verdikleri destekleri ve cumhurbaşkanımıza bu görevi bana verdiği için teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Bu Şehir Sevdalı Olan Biri Var”

İşte biz buradan sesleniyoruz cumhurbaşkanımıza, cumhurbaşkanımıza 31 Mart akşamı Şanlıurfa size güzel bir hediye hazırlıyor diyen Beyazgül, “Birde bu şehrin ona sevdalı olduğu ve bu şehir sevdalı olan biri var. Bu şehir sevdalı ve bu şehrin ona sevdalı olduğu biri var Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart akşamı Şanlıurfa size güzel bir hediye hazırlıyor 13 ilçe belediye başkanlığı ve büyükşehir belediye başkanlığı huzurunuza geleceğiz inşallah. Gençliğim çocukluğum Şanlıurfa sokaklarında geçti. Gençlerimizeler, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Muhtarlaralar, esnaflarımızla kısaca bütün Şanlıurfa halkıyla görüştüm. Bana ne dediler biliyor musunuz? Beyazgül yola devam Ak Partiden ve senden başkası yok. Karış karış bilirim sokaklarını, ilçelerimizi karış karış bilirim. Avukatlık yaptım, esnaflık yaptım, işçilik yaptım. Bütün sorunları çözeceğiz, enerji, altını çözerek söylüyorum enerjiyi sorunun çözeceğiz, hiç merak etmeyin. Yine altını çözerek söylüyorum işsizliği çözeceğim. İşsizlik hepimizin sorunu çözeceğiz, ulaşımı mevcut belediye başkanlarımızla ve milletvekillilerimizle birlikte çözeceğiz.” Diye konuştu.

“Şanlıurfa Koşa Koşa Geldiğimiz Bir Şehir”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu Kurtulmuş, “Bazı şehirler vardır giderken koşa gideriz, ayrılırken üzüle üzüle ayrılırız. Şanlıurfa koşa koşa geldiğimiz bir şehir ve ayrılırken üzülerek, buruk ayrıldığımız bir şehir. Ama her geldiğimizde dostlarımızla el ele, gönül gönülle, inancımızı, imanımızı umudumuzu bu ülkenin geleceğine ait kararlığımızı tazelediğimiz gerçekten şanlı bir şehir.” Dedi.

“Dünyanın Merkezi Olan Bir Yerdir”

Her tarafı medeniyet, tarih kokan bir şehirdeyiz diyen Kurtulmuş, “Şanlıurfa ve bu bölge içerisinde olan Harran’a kadar olan bu bölge esas itibariyle kutsal kitaplarda peygamberlerin anlatıldığı bir yerdir. Bu coğrafya bir asır öncesine kadar Avrupa, Asya ve Afrika kıtasının tam merkezi olarak tespit edilmiştir. Dünyanın merkezi olan bir yerdir. Göbeklitepe on iki bin senelik geçmişe sahip. Her tarafı medeniyet, tarih kokan bir şehirdeyiz. Ne yazı ki bu şehir dünyanın merkezi olan bu bölge birinci dünya savaşından sonra birtakım iç çekişmelerin daha açıkçası emperyalist oyunların maalesef aracı olan bir bölge oldu.” İfadelerini kullandı.

“AK Parti Yerli Ve Millidir”

Şimdi Türkiye olarak, bu coğrafyada bir asırdır devam eden bütün bu oyunları bozup parçalayıp yeniden birliği ve bütünlüğü sağlayacağız diyen Kurtulmuş, “ AK parti sıradan bir parti değildir. AK parti gelip geçici bir parti değildir. Gelip geçici bir heves değildir. Eğer bir siyasi hareket nerden geldiğini unutursa, bir millet nerden geldiğini unutursa, nereye gideceğini de şaşırır. Bizim siyasi hareketimizin Türkiye için, coğrafyamız için İslam ümmeti için, mazlumlar için hep beraber gözden geçirelim. AK Partinin belli özellikleri var bu özellikleri asla kaybetmeyeceğiz. Bir AK parti yerli ve millidir, kökü dışarda olan bir hareket değildir bu topraklara mal olmuştur. Hep beraber bütün ilçelerimizle gurur duyacağız. Hep beraber omuz omuza düşmana dosta karşı Türkiye’nin geleceğimdeki istikameti Şanlıurfa’dan göstereceğiz.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49