Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

AK Parti SKM Toplandı
AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da Belediye Başkan adaylarını tanıtmasının ve “AK Parti Manifestosu”nun açıklanmasının ardından ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da SKM Başkanı Bekir Kan’ın yaptığı toplantı sonrası çalışmalar hız kazanmaya başladı.

Herkes görevini ciddiyetle sürdürmeli

AK İl SKM binasında yapılan toplantıda birim sorumlularını yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendiren ve fikir alış verişinde bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bekir Kan, görev alan herkesin görevini ciddiyetle sürdürmesi gerektiğini, program ve medya birimlerinin çok daha titiz ve dikkatli davranmaları gerektiğini belirtti.

AK SKM Başkanı Kan, SKM çalışanlarının Ankara’daki “Aday Tanıtım Toplantısı ve Seçim Manifestosu” açıklamasının ardından çalışmalarını hızlandırdıklarını, yapılan haberlerle vatandaşlarımızı bilgilendirdiklerini söyledi.

AK Parti, belediyecilikte çığır açmıştır

SKM çalışmaları ile ilgili bilgiler veren AK SKM Başkanı Bekir Kan, “SKM sorumluları ve çalışanları olarak hepimiz görevimizin bilincindeyiz. Seçim süresince herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapacağından eminiz. Partimize ve Cumhurbaşkanımıza layık olacağız. AK Başkan adaylarımızın seçilmesi için AK adaylarımızın çalışmalarını vatandaşlarımıza ulaştırarak bilgilenmelerini ve seçimde oylarını gönül rahatlığıyla AK Partiye vermelerine vesile olacağız inşaallah. Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır.AK Parti, belediyecilikte çığır açmış, milletimizin gönlünde bu hizmetleriyle yer edinmiş kadrolar tarafından kurulmuş bir partidir.AK Parti kurucu kadroları, gençlik yıllarından beri takipçisi oldukları medeniyet davalarını, belediye yönetimlerinde

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49