Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

AK Parti SKM çalışmalarını hızlandırdı;
2014 Mart ayında ülke genelinde yapılacak olan Yerel Seçimler için hazırlıklarını ülke genelinde sürdüren AK Parti, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelinde Seçim koordinasyon Merkezleri (SKM) kurarak çalışmalarına hızlı başladı. Ülke genelinde kurulan AK Parti SKM’lerin ilki konumunda açılmış olan Şanlıurfa AK Parti SKM, 2013 yılı sonu itibariyle başlattığı seçim çalışmalarını hızlandırdı. Şanlıurfa AK Parti SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in tecrübeli, yollarının ise açık olduğunu söyledi.
 
Başbakanımızı seven insanlarımızla kazanacağız
 
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM)’nde sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “İlçe Belediye Başkan adaylarımız belirleninceye kadar boş durmadık. Bilindiği gibi; Büyükşehir Belediye adayımız Celalettin Güvenç’i bir süre teşkilatlarımızı gezdirip yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirdik. SKM içerisinde oluşturduğumuz çok sayıda birim ile çalışmalarımızı sürdürerek adayımız Celalettin Güvenç’in vatandaşlarımızla iç içe olmasını, Büyükşehir Belediyesi olarak neler yapılacağını, neden Celalettin Güvenç’in aday gösterildiğini anlatmaya, anlattırmaya gayret ettik ve bu konuda da başarılı olduğumuza inanıyoruz. Allah’ın izniyle Şanlıurfa ve ilçelerimizin en ücra köşelerindeki köylerimize bile ulaşarak oralarda da AK Partiye gönül vermiş, Başbakanımızı seven insanlarımızı bulup bize destek olmalarını istemeye devam ediyoruz. İlçe Belediye başkan adaylarımızın da belirlenmesinin ardından 14 Başkan adayımızı bir araya getirerek fikir alış verişinde bulunduk. Neler yapılması gerektiği konusunda istişare ettik ve çalışmalarımızı hızlandırdık. İl genelinde Başkan adaylarımız birer program dahilinde seçim çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.
 
Niyetimiz hayır, Akibetimiz de hayır olacak
 
Geçmiş yıllarda olduğu gibi büyükşehir kanunu ile mahalle olan köylerde de AK Partiye gönül vermiş, birlikte canı gönülden çalışacak vatandaşlarımızın da desteğini alarak çalışmalarını her geçen gün biraz daha arttırdığını belirten AK Parti SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, en ücra köşedeki vatandaşlarımıza da ulaşmaya çalıştıklarını belirtti,
 
Allah’ın izniyle bu seçimi de başarıyla sonuçlandıracaklarına inandıklarını belirterek, “Çalışmalarımızı ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmayıncaya kadar her yere ulaşarak 1 Nisan 2014 sabahına kadar sürdüreceğiz. Bizim niyetimiz her zaman hayırdır ve akibetimiz de hayırlı olacaktır inşaallah” diyerek AK Partiyi ve Başbakanımızı seven, gönül veren, seçim çalışmalarımızda emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ettiklerini söyledi.
 
SKM Başkanı Av.Düşünür, AK Parti İl Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ile uyum içerisinde, fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49